Mijn werkwijze

Als virtual assistant (VA) werk ik virtueel en help ik jou op afstand. Misschien werk je zelf vanuit huis of heb je een kantoor maar geen extra werkplek. Een VA is dan een uitkomst. Of ik nu vanuit mijn thuiskantoor of een andere plek werk, overal waar ik ben kan ik jou ondersteunen. Wil jij graag dat ik af en toe bij jou op locatie aanwezig ben? Dan is dat voor mij geen enkel probleem. Daarnaast ben ik flexibel inzetbaar. Dat kan wisselen van een paar uur in de maand tot een dag per week. Ook voor een eenmalige klus of ondersteuning bij een project ben ik inzetbaar. Zo heb je niet direct vast personeel nodig. 

Ik vind het leuk om je bij onze eerste kennismaking live te ontmoeten maar mocht je ver weg wonen of liever digitaal willen afspreken dan kan dat via Zoom, Teams, FaceTime, WhatsApp of gewoon via de telefoon.

Aan de slag

Hoe onze eerste ontmoeting ook is, ik vind het belangrijk dat we beiden voelen of we goed kunnen samenwerken. Hebben wij beiden een goed gevoel dan gaan we samen bespreken welke werkzaamheden ik voor jou ga doen. Ik maak een offerte en dan kunnen we starten met onze samenwerking. Heb je na een tijdje meer of minder hulp nodig? Geen probleem, dan passen we onze samenwerking gewoon aan. 

 

               

Uurtarief

 

  Mijn standaard uurtarief is € 50,- * 

In een uur kan ik al veel werkzaamheden voor je uit handen nemen.

 

Heb je interesse om samen te werken? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Samen met jou kijk ik graag naar wat we voor elkaar kunnen betekenen!

* dit tarief is excl. BTW en reis- en materiaalkosten.