Nieuwsgierig naar mij?

Ik ben Angela Jansen, 38 jaar en naast dat ik virtual assistant ben, werk ik ook in loondienst als secretaresse.
Wandelingen maken door de bossen vind ik heerlijk! Ik heb dan ook het geluk dat ik op de Veluwe woon. De natuur is echt mijn happy place.
Naast wandelen doe ik veel aan sport, iets waar ik heel veel energie van krijg.
Is het mooi weer, dan ga ik graag met mijn supboard het water op.
Reizen is ook een grote passie van mij. Ik vind het geweldig om op avontuur te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Het liefst ga ik de natuur in maar van een stad bezoeken word ik ook heel blij. Verder ben ik gek op kleur, vooral roze. Ik word gewoon heel vrolijk van kleur om me heen. 

Waarom ik ben begonnen met werken als Virtual Assistant?

Omdat ik namelijk naast sporten ook veel energie en voldoening krijg van het helpen van anderen. Toen ik het beroep Virtual Assistant voorbij zag komen en mij daarin ben gaan verdiepen voelde ik echt: JA! dat ben ik.
De combinatie van diverse werkzaamheden past heel goed bij mij en daarom is het vak van virtual assistant echt iets voor mij. Niet met één ding bezig zijn, maar met verschillende werkzaamheden en dan ook nog eens voor verschillende ondernemers. Met die gedachte heb ik Pink VA opgericht.

Met mijn werk als Virtual Assistant kan ik jou helpen met de groei van jouw onderneming.

Als ik werkzaamheden kan overnemen waar jij niet gelukkig van wordt maar ik wel, kan jij je vol energie richten op de werkzaamheden binnen jouw bedrijf waar jouw passie en kracht ligt. Jij hebt meer tijd voor de taken die je echt leuk vindt om te doen of je krijgt juist meer vrije tijd omdat je niet meer ’s avonds en in het weekend aan het werk moet. En ik? Ik ben ook blij want ik mag het werk doen waar ik gelukkig van word.

 

Plezier en ervaring

Ik ben een enthousiaste en vrolijke ondersteuner en werk al ruim 12 jaar als secretaresse in loondienst en vind het dus heerlijk om anderen te kunnen ontzorgen.
Dit zit echt in mijn DNA. Ik ga dan ook iedere dag met veel plezier aan het werk. Ook ben ik een echte aanpakker. Je kunt aan mij een klusje overlaten dat nog steeds gedaan moet worden. Je hoeft alleen te vertellen wat er moet gebeuren en daarna zorg ik ervoor dat het wordt opgepakt! Tijdens mijn werk heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van business support, organisatie, werkprocessen verbeteren, structuur aanbrengen en nog zo veel meer.

Ben jij benieuwd geworden naar waarmee ik jou kan ondersteunen? Kijk dan vooral bij mijn diensten en neem vrijblijvend contact met mij op!

Mijn kwaliteiten zijn:

 • betrouwbaar
 • behulpzaam
 • doorzetter
 • leergierig
 • ontspannen

Mijn favorieten:

 • kleur: roze
 • tool: Canva
 • eten: Mexicaans
 • dier: Giraffe
 • vakantieland: Bonaire, Costa Rica, Mexico,
  Vietnam, uhm moet ik kiezen??